Vigyázat! A képek sokkot okozhatnak! :)) De tényleg! Nem túlzás, ha azt állítom a Sainte-Anne közelében található La Caravelle strand a legszebb talán mind közül.

Most komolyan! Nem olyan, mint amit elképzelünk az igazi karibi paradicsomról…? 🙂 Hálás vagyok a Jósorsnak, hogy innen autóval kb. 5 percre lakok jelenleg.

A Club Med nevű 4*-os szállodához tartozik, de hál Istennek itt bárki használhatja bármelyik strandot ingyenesen. Akármikor eljövök ide, mindig ámulatba ejt ez a hely, nem tudom megunni.

Bár a kiszolgálás enyhén karibias (vagyis általában többet kell várni mint indokolt) de a strand előtt még a karibi „gyorsételeket” is ki lehet próbálni kellemes környezetben.

Ez a kedves kalóz pedig kókuszt illetve ananászt árul. Hihetetlen milyen élethű ebben a maskarában! 🙂

Sok tengerparton jártam már, de mégis ez maradt a kedvencem. Már csak azért is, mert szinte minden alkalommal lehet találkozni leguánokkal, akik egyáltalán nem zavartatják magukat, ott mászkálnak a homokba terített törülközők és turisták között. Nem veszélyesek, de azért ha felbosszantod őket esetleg a tüskés farkukkal oda tudnak csapni. Én imádom nézni őket:

Ha szelesebb az idő sok szörfös jelenik meg a strand elején és természetesen mindenféle vízi sportokat is lehet itt űzni illetve tanulni.

A strand végénél, a sziklás résznél még egy jó kis sznorkellezésre is van lehetőség, legutóbb szép halakat láttam ott. Kis sétával pedig elérhető ez a csodálatos tavacska, ahol számunkra is ismerős tavirózsákban gyönyörködhetünk:

A szálloda napközben vetélkedőket, játékokat, esténként pedig partikat szokott itt szervezni, nagyon hangulatos a tengerparti bár az esti kivilágításban, de romantikus programnak se utolsó megcsodálni a naplementét.

Nem csoda, hogy még a karibi lányok is szelfiznek itt…:)